Buddy Vedder in tranen door Carlo Boszhard

Buddy Vedder hield het niet droog toen zijn grote voorbeeld Carlo Boszhard bij Koffietijd het woord tot hem richtte. 

Buddy schoof eigenlijk aan om te praten over Buddy On Tour, zijn roadshow waarin hij samen met danseressen op feesten en partijen komt zingen en dansen. Het idee komt voort uit zijn deelname aan Dance dance dance, dat hij samen met GTST-collega Robin Martens won: "Ik wilde niet dat het ophield, vandaar deze show. We brengen Dance dance dance naar je toe."

Stage

Verder onthulde Buddy, die ook de Kids Top 20 presenteert, dat hij al een tijdje collega's schaduwt om het vak te leren. Volgens Vedder zijn er geen presentatieopleidingen, vandaar dat hij de kans grijpt om de kunst af te kijken van ervaren hosts als Art Rooijakkers, Humberto Tan en Carlo Boszhard.

Drive

Die laatste had een videoboodschap voor hem ingesproken. Carlo feliciteerde zijn jongere vakbroeder met zijn succes, zei trots op hem te zijn en gaf toe Buddy's drive enorm te bewonderen. Dat raakte de doorgaans onverstoorbaar blije Buddy behoorlijk. Met vochtige ogen gaf hij toe dat er het afgelopen jaar zó enorm veel is gebeurd. Om Carlo zowel privé als op tv zulke mooie dingen over hem te horen zeggen deed echt wat met hem. 

Meer over:

Reageren