'Samen met mijn moeder de stapel door'

BZV-Bernice geeft liefdeszoektocht niet op

4 december 2023 19:58 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot NPO 1
Het liefdesavontuur van Bernice eindigde abrupt in Boer zoekt vrouw. Na de logeerweek stuurde ze haar mannen naar huis omdat ze geen klik voelde. Maar de 23-jarige boerin zoekt stug door.

Op de website van Boer zoekt vrouw beantwoordt Bernice vragen van kijkers. Ze is openhartig over haar deelname die ze 'liever wat luchtiger' had gezien. 

Contact met Ype Jacob

Na de speeddates en dagdate mochten Ype Jacob, Johan en Yorick afreizen naar Zweden om een weekje met Bernice door te brengen. Dat liep op niets uit, maar ze heeft met alle jongens nog contact. Sterker nog, ze is onlangs langs geweest op de zorgboerderij van Ype Jacob, maar het contact blijft vriendschappelijk.

Stapel brieven

Toch neemt ze het advies van Yvon Jaspers ter harte. De presentatrice stelde in de slotaflevering voor dat Bernice haar 340 (!) brieven nog eens zou doornemen om te zien of er toch niet iemand tussen zit: "Samen met mijn moeder ga ik de stapel door. Om de dag pakken we een paar brieven en die lezen we dan samen. Maar tot nu toe heb ik ‘hem’ nog niet gevonden. Dus een brief schrijven mag altijd, maar met deze stapel ben ik ook nog wel even bezig."

Drankdieren

Helemaal alleen hoeft de boerin niet door het leven. Naast haar twee honden Brandy en Bacardi deelt ze tegenwoordig haar woning met cavia's Wodka en Tequilla. Ze zou nog wel meer dieren willen, maar 'voorlopig heb ik wel even genoeg.'

Meer over