BZV's Ada is smoorverliefd op Dick: "Ik voel zoveel vlinders fladderen!"

Ada, de vrolijke blondine die in Boer Zoekt Vrouw werd weggestuurd door boer Geert, heeft een nieuwe liefde. "We lijken wel pubers, zo stapelverliefd zijn we."

Ada is tot over haar oren verliefd op Dick. "Ik ben echt dolgelukkig en voel zoveel vlinders fladderen," zegt ze op de website van Boer Zoekt Vrouw. "We lijken wel pubers, zo stapelverliefd zijn we."

Oproep op tv

Toen boer Geert in Boer Zoekt Vrouw voor Hetty koos en Ada naar huis stuurde, ging de blondine via de tv op zoek naar een nieuwe liefde. In Shownieuws deed ze een oproep en ja hoor, de mannen stonden voor haar in de rij. Uit alle briefschrijvers koos ze voor Dick en Bob, met wie ze een paar keer afsprak. Ada smolt uiteindelijk voor Dick, toen hij haar een mail stuurde over zijn gevoelens voor haar. "Die mail was zo puur en oprecht," vertelt Ada. "Ik kon niet anders dan voor hem gaan."

Dikke kus

Ada en Dick spraken af in Enkhuizen. "We hebben daar heerlijk gewandeld langs het water. Dat voelde al zo vertrouwd dat ik op een gegeven moment zijn hand vastpakte. En toen we langs een cafeetje liepen waar het vol stond met kaarsjes, wist ik: daar ga ik het vertellen. Toen hij het hoorde stond hij meteen op, pakte mijn gezicht vast en gaf me zo’n dikke kus."

Romantisch

Ada is helemaal gek op Dick. "Hij maakt zo’n bijzonder gevoel in me los," straalt ze. "Hij heeft zelfs een liedje voor mij: Feels like home van Diana Krall en Bryan Adams. Die vindt hij zo goed bij ons passen. Hoe romantisch is die man nou wel niet! We vinden het ook zo bijzonder dat we op deze leeftijd nog zo straalverliefd kunnen zijn. Hij zei tegen mij: Ik wist niet dat ik deze gevoelens kon hebben."

Rustig aan

De goedlachse Ada wil het wel rustig aan doen met Dick. "Ik wil niet te hard van stapel lopen en ik wil het rustig opbouwen. Mijn kinderen heeft hij bijvoorbeeld nog niet ontmoet. Maar we gaan allebei wel voor een vaste relatie." Ada is dolblij met haar televisieavontuur. "Ik ben heel dankbaar voor wat Boer zoekt Vrouw mij allemaal heeft gebracht. Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe gelukkig ik ben."

Lees ook:
Ada: "Boer Geert wilde Hetty en mij allebei"

Reageren