Candy Dulfer getrouwd in Hongarije

Candy Dulfer is gisteren in het geheim in het huwelijksbootje gestapt. In Hongarije gaf ze het jawoord aan AFC-keeperstrainer Bela Szenasi.

De saxofoniste deed lange tijd erg geheimzinnig over haar bruiloft, maar het nu is echt zeker dat Dulfer met haar lief Bela is getrouwd. 

Instagram

Op Instagram plaatste Dulfer een foto van zichzelf in bruidsjurk met haar kersverse echtgenoot Bela Szenasi aan haar zijde. Het is de enige foto die het tweetal openbaarde. Het stel trouwde buiten het oog van van de media in Hongarije, het land waar Szenasi is opgegroeid.

Geheim

Candy Dulfer en Bela Szenasi verloofden zich in juni 2011. De trouwdatum bleef voor het grote publiek geheim. Vorig jaar leek het er even op dat de twee al getrouwd waren. “Het zou zomaar kunnen. Nederland zal het niet merken als ik trouw”, zei Candy destijds in het AD. Het is haar in ieder geval gelukt, niemand heeft gemerkt dat de tortelduifjes in het huwelijksbootje zijn gestapt.

Huwelijksdag 

De saxofoniste vertelt aan het AD dat ze niet echt zat te wachten op de huwelijksdag. ''Als ik optreed, dan mag ik elke avond al in een mooie jurk en is het haar mooi opgemaakt. Voor veel vrouwen is dat vaak maar één keer in hun leven en is dat, naast de liefde natuurlijk, een reden om te trouwen. Voor mij hoeft dat niet, het is al een mooi idee dat ik gevraagd ben.’’

Trijntje Oosterhuis gaf Candy het laatste zetje.

Reageren