Carice onthult: Ik ben verliefd op Kees (van Nieuwkerk?)

Carice van Houten is verliefd en wel op een man die de naam Kees draagt. Zou de actrice dan toch daten met de zoon van Matthijs van Nieuwkerk?

Halverwege september kopte weekblad Weekend al met opmerkelijke nieuws over Carice van Houten: ze zou aan het daten zijn met de twaalf jaar jongere Kees van Nieuwkerk, de zoon van Matthijs. Hoewel de twee begin juli al zoenend werden gespot in Amsterdam wilden beiden niets bevestigen.

Lex Uiting

Lex Uiting, verslaggever van 3FM, wist het nieuws uiteindelijk toch voor 90% bevestigd te krijgen door Carice. In een interview vraagt hij hoe het zit met de liefde. "Prima", antwoordt Carice. Het is duidelijk dat ze er verder niets over kwijt wil, maar Lex blijft doorvragen. "Ik zou zeggen, hou je oren en ogen open. Binnen heel korte tijd ga je er meer van horen en zien", meldt de actrice.

Daar is niets van gelogen, want een paar minuten later heeft Lex Uiting een naam te pakken. "Het is een Hollandse naam" zegt Carice eerst. Maar daar neemt Lex geen genoegen mee, waarna de actrice onthult dat de naam met een K begint. Terwijl ze al bijna wegloopt doet ze de grootste onthulling: "Ja, oké. Hij heet Kees. Doei."

Kees van Nieuwkerk

Nadat de geruchten over de relatie van Carice en Kees losbarstten, pende Kees van Nieuwkerk een opmerkelijke column neer in de Viva. Hij schreef over de date-applicatie Tinder waar zijn vrienden aan verslaafd zijn, maar waaraan hij niet mee mag doen.

"Ik heb namelijk in het echte leven al bij een heel mooi meisje op hartje gedrukt. En dat heel mooie meisje drukte bij mij ook op hartje. Sindsdien zijn we een match. Misschien wat ouderwets. Maar desalniettemin zijn we al een tijdje heel gelukkig samen", aldus Kees.

Bekijk het grappige, iets wat ongemakkelijke, interview hieronder:

Reageren