"Carice van Houten heeft relatie met Guy Pearce"

27 november 2015 11:28 | sterren | Door Televizier

© Victor Arnolds / A-film

Volgens 'insiders' heeft Carice van Houten een nieuwe vlam. Ze zou Kees van Nieuwkerk verlaten hebben voor de 20 jaar oudere Australische hunk Guy Pearce.

Carice van Houten is smoorverliefd op Guy Pearce, haar tegenspeler in de film Brimstone. Althans, dat beweren ingewijden in De Telegraaf. De romance zou alleen bekend zijn in 'zeer kleine kring van familie en intimi', maar die weten het zeker: "Ze zijn totally in love." Carice' management gaat volgens NU.nl niet in op geruchten rond haar privéleven.

Carice van Houten

De wereldberoemde Guy Pearce, die eerder te zien was in films als Memento, The King's Speech en Prometheus en de serie Jack Irish, verwees in juni op Twitter naar Carice. "Altijd fijn om je eigen stoel te hebben," schreef hij bij het volgende kiekje:


Brimstone

Deze zomer gingen Carice van Houten en Kees van Nieuwkerk na een relatie van twee jaar uit elkaar. Waar Kees met zijn 27 jaar een stuk jonger was dan Carice (38), is de 48-jarige Guy juist ouder. De vonk zou zijn overgeslagen op de set van Brimstone, een film van regisseur Martin Koolhoven, die volgend jaar in de bioscoop komt.

Lees ook:
"Jan Mulder probeerde Carice van Houten te versieren"

Meer over