Carice van Houten in verwachting van Guy Pearce

Carice van Houten is in blijde verwachting van haar eerste kindje. De Game of Thrones actrice maakte het nieuws zaterdag bekend via haar persagent.

Carice (39) en Guy (48) hebben sinds enkele maanden een relatie toen ze elkaar leerden kennen op de set van de film Brimstone. Daarvoor was Van Houten lange tijd een setje met regisseur Kees van Nieuwkerk.

Kinderwens

Carice heeft nooit een geheim gemaakt van haar kinderwens. In 2012 zei ze nog dat moederschap en een kind opvoeden de interessantste rol van haar leven lijkt: "Dat zou ik wel mee willen maken." De Australische acteur Guy Pearce zei daarentegen in 2007 totaal geen behoefte te hebben vader te worden omdat hij zo vaak weg was dat het niet eerlijk zou zijn voor de kleine.

Game of Thrones

De zwangerschap van Carice zal voor Game of Thrones fans bijzonder zijn. In de populaire fantasy serie speelt ze de duistere tovenares Melisandre die onlangs beviel van een schaduwdemoon. Minuten na de bevalling beging de monsterlijke creatuur al z'n eerste moorden. Gelukkig kan Carice tegen een grapje.

Reageren