Carice van Houten is weer vrijgezel

De relatie tussen Carice van Houten en Kees van Nieuwkerk is na twee jaar over en uit. Dat maakte het duo bekend in een persverklaring.

Daarin staat de volgende tekst: „Wij houden enorm veel van elkaar, hebben er alles aan geprobeerd om deze relatie te laten slagen en betreuren het daarom des te meer dat het niet gelukt is.”De twee hadden een relatie sinds september 2013 toen ze zoenend werden gespot in Amsterdam.

Leeftijdsverschil

Carice van Houten (38) en Kees van NIeuwkerk (27) waren een opvallend stel vanwege het leeftijdsverschil en omdat Kees de zoon is van DWDD-presentator Matthijs van Nieuwkerk en Carice nogal eens te gast is in dat programma. Of het verschil in leeftijd te maken heeft met de breuk, is op dit moment niet duidelijk.

Ja, Ik Wil

Carice is op dit moment in het buitenland voor opnamen van Game of Thrones  en Kees werkt als regisseur aan zijn nieuwe romantische film Ja, Ik Wil. Die film moet in het najaar in de bioscoop draaien en heeft een topcast met o.a. Thijs Römer, Yvon Jaspers en Jeroen Spitzenberger. 

Lees ook:
Carice kreeg recentelijk een lading vol doodsbedreigingen

 

Reageren