Carice van Houten met nieuwe liefde Guy Pierce gekiekt in Amsterdam

Het lijkt er toch echt op alsof Carice van Houten weer aan de man is. Zij en de australische acteur Guy Pearce zijn samen in Amsterdam op de foto gezet.

Paparazzi-fotograaf Edwin Smulders wist het duo op de gevoelige plaat te zetten tijdens een uitje in Amsterdam op een zo te zien sneeuwachtige dag. Vorig jaar gingen al geruchten dat Carice van Houten (39) en Guy Pearce (48) iets met elkaar hadden, maar dit is de eerste keer dat ze samen op de foto staan.

Afbeelding

Kopje koffie

Carice en Guy leerden elkaar kennen tijdens de opnamen van de western Brimstone van Martin van Koolhoven en in november 2015 kwamen de eerste berichten naar buiten over een relatie tussen de twee acteurs. Dat lijkt nu bevestigd volgens Edwin Smulders in het AD: „Denk jij dat Guy speciaal uit Australië naar Nederland is gekomen voor een kopje koffie? Hij vindt het dus blijkbaar belangrijk om hier naartoe te komen. Hij woont aan de andere kant van de wereld.”

Guy Pearce is niet de eerste de beste, hij speelde in films als Memento, The King's Speech, The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert en Iron Man 3.

Bananenbrood

Carice van Houten zegt niets over de kwestie, zij twitterde vandaag een bananenbrood.

 

Reageren