Carlo Boszhard blij met deelname Maestro

31 Oktober 2014 14:31 | sterren | Door Televizier

© Daniel J. Ashes - Avrotros

Carlo Boszhard verleende nog nooit zijn medewerking aan een talentenjacht, maar voor Maestro maakte hij een uitzondering. Deze keuze pakt voorlopig goed uit.

Carlo Boszhard is helemaal happy met alle positieve reacties die hij na de eerste aflevering van Maestro kreeg. “Ik was heel trots op alle reacties. Ik heb zoveel reacties gekregen. Normaal gesproken kennen mensen mij als een presentator die alles onder controle heeft en dat heb ik hier even niet. Dat is in goede aarde gevallen“, vertelde de RTL 4-presentator aan radio 538.

Maestro

Niet alleen het publiek was verrast door het goede optreden van Carlo Boszhard, ook de jury was onder de indruk. “Dat is leuk om te horen. Ik ben altijd wel met muziek bezig, maar het moet wel werken. Als je voor zo’n orkest mag staan, ben je zo bang. Dan ben je heel klein. Als het misgaat, is je droom weg en is er iets weggenomen waar je passie voor hebt. Gelukkig is het goed gegaan”, aldus Boszhard.

Carlo Boszhard

Carlo Boszhard bewijst maar weer dat een goede voorbereiding het halve werk is. Zijn jarenlange ervaring van De TV Kantine heeft hem hierbij geholpen. “Mijn voordeel is waarschijnlijk dat ik mezelf altijd een uur of twee geef om in een typetje te komen. Ineens kon ik die melodie in me hoofd zetten en dat heeft me waarschijnlijk gered.”

Donderdag keken er 1,2 miljoen mesen naar de eerste aflevering van Maestro.

Meer over