Carlo Boszhard blij met vertrek Albert Verlinde

Veel BN'ers moesten even slikken toen Albert Verlinde zijn vertrek aankondigde, maar Carlo Boszhard sprong een gat in de lucht toen hij het nieuws hoorde.

Voor de camera's van RTL Boulevard vertelde Carlo vrijdag tijdens Alberts' laatste uitzending dat het hem bijzonder goed uitkwam. 

TV Kantine

Carlo en zijn partner Herald schrijven momenteel een nieuw seizoen van de TV Kantine en dat viel niet mee: "We zeiden ook tegen elkaar "er is helemaal geen nieuws op dit moment. Het is echt komkommertijd! En toen het nieuws: "Albert Verlinde gaat stoppen". We hebben gelijk een aflevering getikt."

Haat-liefdeverhouding

In zijn interview over Albert gaf Boszhard eerlijk toe af en toe best een haat-liefdeverhouding met Verlinde te hebben gehad. Zo kon Carlo af en toe schrikken als z'n telefoon ging en hij zag dat het Albert was: "Dan dacht je wel oh my god... die laten we even gaan". Heel af en toe kwam het weleens voor als je een smsje van hem kreeg met "wil je me even bellen?" dan wilde ik weleens een half uurtje later terugbellen dan de uitzending."

Carlo heeft in ieder geval zijn Albert imitatie al behoorlijk onder de knie.

Meer over:

Reageren