Carlo Boszhard en Angela Schijf in jury Superkids

31 maart 2015 09:36 | sterren | Door Televizier

© William Rutten / Nick van Ormondt

Superkids krijgt een vierkoppige vakjury: Angela Schijf, Carlo Boszhard, Dinand Woesthoff en Tijl Beckand gaan de talentjes beoordelen.

Angela Schijf, Carlo Boszhard, Dinand Woesthoff en Tijl Beckand vormen de vakjury van Superkids, meldt De Telegraaf. Samen met een honderdkoppige publieksjury gaan zij de deelnemende kinderen beoordelen. Eerder werd al bekend dat Johnny de Mol en Wendy van Dijk de nieuwe talentenjacht presenteren.

Superkids

Superkids is een zoektocht naar kinderen tussen de zes en veertien jaar met een bijzonder talent. Dat zijn niet alleen kleine zangertjes of zangeresjes, maar ook jonkies die dansen, drummen, goochelen of turnen. De tv-show is dus een soort juniorversie van Holland’s Got Talent. De show komt op de vrijdagavond van RTL 4.

Carlo Boszhard

Voor RTL 4-coryfee Carlo Boszhard is dit zeker niet zijn eerste jureerklus. Bijna twintig jaar geleden was hij al vast jurylid in de Miniplaybackshow, in 2011 zocht hij naar musicaltalent in Sunday Night Fever en in 2013 beoordeelde hij kindjes in Comedy Kids. Logisch dus dat RTL hem nu vraagt voor Superkids.

Angela Schijf

De andere juryleden zijn nieuw in de talentenjachtwereld. Vooral de komst van Flikken Maastricht-ster Angela Schijf, die in België woont, is opvallend. Zanger Dinand Woesthoff heeft met Superkids na het stoppen van zijn band Kane weer een klus te pakken en Tijl Beckand lijkt steeds meer voor RTL te gaan doen.

Lees ook:
Superkids krijgt naast de vakjury een 100-koppige publieksjury.

Meer over