Column Carlo Boszhard

Carlo Boszhard heeft zijn grote liefde Herald ten huwelijk gevraagd

26 juli 2022 12:50 | sterren | Door Carlo Boszhard

© RTL / Televizier

Wedding bells! Carlo en Herald gaan trouwen. Met dé ring verstopt in een toilettas reisde het stel af naar Hollywood en stelde Carlo die ene vraag. Hij vertelt alles over het mooie aanzoek.

De vraag

Dat is een mooie ring, roept Herald achter zijn computer. Inderdaad, het is een prachtig sieraad, emerald groen met vintage look. Ik kijk snel naar de link boven in de browser. Deze ga ik voor mijn liefde kopen.

Een dag voordat we naar Los Angels gaan, komt de ring binnen. Ik verstop ’m in een doosje en hoop dat Herald niet in mijn toilettas spiekt. Ik wacht op dat ene moment.

Hollywood heeft ons alles gegeven waar we samen gek op zijn. Mooi weer, tv-studio’s, sterren en het prachtige Beverly Hills Hotel, met zijn legendarische Polo Lounge. Waar Frank Sinatra en Dean Martin dronken, Marilyn Monroe feestte en Elizabeth Taylor vijf keer trouwde. Dit wordt de plek, denk ik. Veertien jaar samen, het is nog maar het begin.

Samen hebben we het succes van Make Up Your Mind gevierd, toen dat na Duitsland ook naar Italië ging. Maar ook beleefden we samen de andere kant van het leven. Het plotselinge verlies van Heralds vader Herry, in een tijd dat we midden in de TV Kantine zaten, toonde de veerkracht van onze relatie aan. Hoogtepunten, dieptepunten, hij is er altijd voor mij en ik voor hem. Liefde. Veel mensen denken dat ik een man met bravoure ben, bijna niemand verwacht dat ik verlegen ben. Maar mensen die mij echt kennen, weten dat er ook een andere Carlo is.

In het Beverly Hills Hotel sta ik op van onze tafel. “Ik moet even naar het toilet”, zeg ik zo cool mogelijk. Ik loop naar een ober die eruitziet als de kapitein van The Love Boat, in zijn witte double breasted jasje. “Can you put this ring next to our drinks?” De man begrijpt het meteen. Nerveus loop ik terug.

En dan… is daar het moment. Ring, ober, drank en ik zeg: “Lief, je wilt toch wel met me trouwen?” Het kwam er sneller uit dan ik wilde, maar de emotie en het gevoel stuurt. Ik hoor iets van: “Ja, natuurlijk”, en het is alsof alle spanning in één keer van me afglijdt. Samen met vier leuke hysterische dames uit Texas, die het allemaal hebben aanschouwd (“OMG, congratulations!”), hebben we het moment gevierd. Recht tegenover de plek waar Elizabeth Taylor het vijf keer eerder probeerde. Ik doe het maar één keer, met de liefde van mijn leven.

Meer over