Carlo Boszhard: Pauw krijgt het lastig

Carlo Boszhard ziet geen toekomst in de VARA-talkshow Pauw. De RTL 4-presentator denkt dat Jeroen Pauw zijn concurrent Humberto Tan niet meer kan onttronen.

Humberto Tan is momenteel de koning van de talkshow. Er kijker dagelijks veel meer mensen naar RTL Late Night dan naar Pauw, én de RTL 4-presentator won dit jaar de Gouden Televizier-Ster Man. Carlo Boszhard verwacht dan ook niet dat Jeroen Pauw deze positie binnenkort overneemt.

Carlo Boszhard

Carlo Boszhard licht zijn verwachting in de Nieuwe Revue toe. “Uiteindelijk hangt het van de presentator en de gasten af of mensen blijven hangen. Humberto is zó goed omdat hij ook met de zogenaamd lichtere gasten een gesprek kan voeren, terwijl Jeroen daar moeite mee heeft“, aldus de Typisch Carlo & Irene-presentator.

Jeroen Pauw

Carlo Boszhard spreekt uit eigen ervaring, hij was namelijk al eens te gast in een talkshow van Jeroen Pauw. “Ik zat een keer bij Pauw & Witteman en dan zeggen die mannen helemaal niets met musicals te hebben. Mij maakt het niet uit, ik doe daar toch wel mijn verhaal, maar zo’n basis helpt natuurlijk niet als iemand als Martijn Fischer er zit.”

Ondanks de tegenvallende resultaten vinden collega-interviewers, tv-critici en mediajournalisten Jeroen Pauw nog altijd een bekwaam vakman.

Meer over:

Reageren