Koken maar

Caroline Tensen ziet tv-samenwerking met Hugo Kennis wel zitten

31 oktober 2023 15:01 | sterren | Door Judith Regeling

© Nick van Ormondt/RTL
Caroline Tensen is al een behoorlijke tijd op televisie, maar toch heeft ook zij nog dromen als het gaat om tv-klussen. Als het namelijk aan haar ligt, bundelt ze zeer binnenkort de krachten met tv-kok Hugo Kennis.

Moet Froukje de Both haar Eigen Huis & Tuin-maatje binnenkort afstaan?

Caroline Tensen

Met zo'n 40 jaar ervaring in het televisievak, zou je denken dat iemand als Caroline Tensen geen wensen meer over heeft. Ze heeft immers diverse spel-, reality en hulpprogramma's op haar naam staan en daar komt er zelfs vanaf volgende week nog eentje bij: Kopen of Slopen, een woonprogramma waarin ze de krachten bundelt met makelaar Alex van Keulen en architect Britta van Egmond.

Hoe leuk dat ook is, toch heeft de presentatrice nog een droom. "Als er een nieuw studioprogramma voorbij zou komen, zou ik daar ook geen nee tegen zeggen, op het moment doe ik alleen Een tegen Honderd vanuit een studio", zo vertelt ze aan Veronica Superguide. "Maarrree... ik zou wel een kookprogramma met Hugo Kennis willen maken. Hij houdt van koken, ik van koken en eten, dus ja... dat zie ik wel zitten."

Kopen of Slopen

Het zal echter nog even duren voordat zoiets van de grond komt. Op dit moment is ze eerst nog druk met Kopen of Slopen. In dit programma volgt Caroline deelnemers die voor een lastig vraagstuk staan: gaan ze hun huidige stulpje opknappen of starten ze toch de zoektocht naar een ander paleisje? Lees hier alles over de eerste aflevering.

Kopen of Slopen is vanaf 6 november iedere maandag om 20:30 uur te zien op RTL4.

Meer over