Nieuwe reeks op komst

Caroline van der Plas, Rick Paul van Mulligen en John van den Heuvel te zien in dertiende seizoen van Adieu God?

13 februari 2024 13:44 | sterren | Door Tessa Kok

© EO

In maart gaat alweer het dertiende seizoen van Adieu God? van start. Ook in deze nieuwe reeks gaat EO-presentator Tijs van den Brink met bekende Nederlanders in gesprek over God, geloof en geloofsgemeenschap. 

Dat doet hij met bijzondere gasten, want onder andere BBB-lijsttrekker Caroline van der Plas, acteur Rick Paul van Mulligen en misdaadjournalist John van den Heuvel zijn te gast in het nieuwe seizoen.

Andere gasten

Naast Caroline van der Plas, Rick Paul van Mulligen en John van den Heuvel, maken nog veel meer bekende Nederlanders hun opwachting in het EO-programma. Zo voert presentator Tijs van den Brink ook gesprekken met journaliste Cisca Dresselhuys, cabaretier Jan Beuving, zanger Henk Westbroek, acteur Huub Stapel en presentator Renze Klamer

Nieuw seizoen

De gesprekken in Adieu God? laten volgens Tijs van den Brink een ontwikkeling zien in het leven van de BN'ers die te gast zijn. ''Ik denk dat elk verhaal ergens wel herkenning oproept en dat het laat zien dat het geloof niet statisch is. Soms heeft iemand inderdaad alle banden met het geloof uit zijn of haar jeugd doorgesneden. Maar soms speelt ook het geloof juist een belangrijkere rol, zoals je in de uitzending met misdaadjournalist John van den Heuvel zult ontdekken.”

Het seizoen trapt op zondag 10 maart af met Caroline van der Plas. De week erna is het de beurt aan Rick Paul van Mulligen. Op 24 maart wordt journalist Cisca Dresselhuys ondervraagd, gevolgd door cabaretier Jan Beuving op 31 maart. Op 7 april schuift zanger Henk Westbroek aan, gevolgd door acteur Huub Stapel op 14 april. Presentator Renze Klamer deelt zijn visie op God, geloof en geloofsgemeenschap op 21 april. Het seizoen sluit op zondag 28 april af met misdaadjournalist John van den Heuvel. 

Adieu God? is vanaf zondag 10 maart wekelijks rond 23.30 uur bij de EO op NPO 2 te zien.

Meer over