Step Up-droomkoppel gaat scheiden

Channing en Jenna Tatum na 9 jaar huwelijk uit elkaar

3 april 2018 11:04 | sterren | Door Televizier

© Buena Vista
Vrouwenmagneet Channing Tatum en actrice Jenna Dewan Tatum gaan scheiden. Het Step Up-droomkoppel laat in een statement op social media weten dat ze na hun 9-jarige huwelijk uit elkaar gaan als koppel.

“We hebben de liefdevolle beslissing gemaakt om uit elkaar te gaan,” schrijft het koppel in hun verklaring. Channing en Jenna vinden het wat raar hun breuk met iedereen te moeten delen, maar dat is volgens hen “een gevolg van het leven dat we hebben gekozen te leiden.” Om verkeerde informatie of alternatieve roddels te voorkomen, besluiten ze om zelf met de waarheid naar buiten te komen.

Beste vrienden

“We zijn jaren geleden voor elkaar gevallen en hebben een magische reis achter de rug. Er is niets veranderd aan hoeveel we van elkaar houden, maar liefde is een prachtig avontuur dat ons op dit moment verschillende wegen laat inslaan.” Volgens de twee zijn er geen geheimen of schunnige gebeurtenissen die voor de breuk hebben gezorgd. “We zijn gewoon twee beste vrienden die zich realiseren dat het tijd is om elkaar ruimte te geven.”

Dochtertje Everly

Channing en Jenna geven aan nog steeds familie te zijn en voor hun dochtertje Everly te blijven zorgen. Zij is nu vier jaar oud. De acteurs leerden elkaar kennen tijdens de opnames van de dansfilm Step Up in 2005 en trouwden in 2009. Veel fans zijn geschokt door de breuk van het perfecte koppel en hebben na vele celebrity break-ups hun hoop in de liefde verloren.

Lees ook: Channing Tatum wil gaan regisseren.

Meer over