Chantal Janzen duikt op bij SBS 6

Chantal Janzen kan een nieuwe tv-zender op haar cv zetten. De presentatrice verscheen tot ieders verrassing vrijdag ineens bij SBS 6.

Zelfs vaste kijkers van de late editie vanĀ Piets weer hadden in het begin niets door. Paulusma presenteerde traditiegetrouw zijn bulletin op locatie. Ditmaal was hij op Vlieland om bij manage de Seeruyter te vertellen wat het weer gaat worden.

Banaan

Tussen de shots van de weerkaarten door viel ineens op dat behalve een groep kinderen en hun pony er ook een vrouw in een knalgele zuidooster bij Piet stond. Ze kwam steeds dichterbij tot ze uiteindelijk naast de weerman stond die het niet kon nalaten haar iets te vragen: "Ik ben een banaan, ik kom net van het land" was het gevatte antwoord van de blonde grappenmaakster.

Afbeelding

Chantal blijft slapen

Piet speelde het spelletje mee, liet Chantal het traditionele oet moarn! doen en onthulde toen pas dat ze vannacht bij hem blijft slapen. Uiteraard als onderdeel van Chantal blijft slapen, waar Janzen momenteel een derde seizoen van maakt. Eerder deze week werd ze verrast toen een cameraman tijdens de opnames een levensgevaarlijke stunt uithaalde.

Reageren