Sollicitatie

Chantal Janzen en Jan Smit willen nogmaals het Songfestival presenteren

28 maart 2024 11:31 | sterren | Door Esther Hut

© SBS6

Het Eurovisie Songfestival is nog niet eens geweest, maar mocht Joost Klein er met de winst vandoor gaan dit jaar, dan hebben we in ieder geval al twee vrijwilligers voor de presentatie.

Of zijn we nu een beetje te voorbarig?

Eurovisie Songfestival 2024

De bookmakers hebben Joost Klein en zijn nummer Europapa nu op plek vijf staan, maar er kan natuurlijk nog van alles gebeuren tot de echte winnaar van het Eurovisie Songfestival wordt uitgeroepen.

Sollicitatie

Mocht Nederland er met de winst vandoor gaan dan wordt het hele liedjesfestijn volgend jaar weer in ons kikkerlandje georganiseerd. De vraag is dan ook vaak: ‘Wie gaat de presentatie op zich nemen?’ In 2021 waren Chantal Janzen, Jan Smit, Edsilia Rombley en Nikkie de Jager de uitverkorenen. Mocht het weer zover zijn dan solliciteren Chantal en Jan nu al naar een plekje op het podium.

“Stel dat ze denken we vragen Jan en Chantal nog een keer dat zou natuurlijk fantastisch zijn,” zegt de zanger voor de camera van Shownieuws.

“Als ze ons zouden vragen wel, maar daar hebben wij niet echt invloed op,” probeert Chantal nog een beetje te nuanceren.  Maar Jan wil het echt heel graag. “Wij zouden het heel leuk vinden en hebben ook laten zien dat we het kunnen,” zegt hij met een knipoog.

Halve finale Eurovisie Songfestival

Voor het zover is moet Joost Klein eerst zorgen dat hij op donderdag 9 mei door de tweede halve finale komt van het Eurovisie Songfestival. Van de zestien landen zien we Joost als allerlaatste in actie. Bekijk hier het complete schema tweede halve finale Eurovisie Songfestival 2024.

Wanneer is het Eurovisie Songfestival 2024 te zien?

Dit jaar vindt het Eurovisie Songfestival op 7, 9 en 11 mei plaats. Op deze dagen is het liedjesfestijn om 21:00 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.

Meer over