Chantal Janzen gaat Duitsland veroveren

Na Linda de Mol, Sylvie Meis en Rudi Carrell is het nu aan Chantal Janzen om te schitteren in de Duitse huiskamers. De blondine gaat aan de slag bij tv-zender SAT.1.

Chantal Janzen heeft de Zilveren Televizier-Ster in the pocket, en dus is het tijd om haar carrière naar een hoger niveau te tillen. De presentatrice gaat voor de Duitse tv-zender SAT.1 meerdere grote shows presenteren. Het jurylid van Holland's Got Talent blijft overigens ook gewoon bij RTL 4, ze verdwijnt dus niet van de Nederlandse televisie.

Chantal Janzen

Chantal Janzen zal voor SAT. 1 onder meer de presentatie van The Voice Kids op zich nemen. Dit doet ze samen met de populaire presentator Thore Schölermann. Welke programma’s Chantal Janzen verder in de steigers heeft staan is nog onbekend. Het Duitse avontuur maakt duidelijk waarom Chantal op het laatste moment uit het programma Het Orkest van Nederland stapte. Haar agenda is nu gevuld met Duitse afspraken.

Duitsland

Peter van der Vorst verkocht zijn RTL 4-programma Verslaafd! aan de Duitse zender SAT. 1, al is het inmiddels zeker dat Chantal Janzen geen rol speelt in dat programma.

Reageren