Chantal Janzen getrouwd met Marco Geeratz

12 December 2014 10:45 | sterren | Door Televizier

© RVDA

Chantal Janzen en haar grote liefde Marco Geeratz zijn donderdagmiddag voor de wet in het huwelijksbootje gestapt. De échte ceremonie vindt maandag plaats in Londen.

Chantal Janzen en haar geliefde Marco Geeratz hebben elkaar donderdag om twaalf uur ’s middag het jawoord gegeven. Dit gebeurde in het bijzijn van een kleine groep vrienden en familie.

Chantal Janzen

Martijn Fischer, die samen met Chantal Janzen de hoofdrol speelt in de musical Hij Gelooft In Mij, heeft na de plechtigheid in het Amsterdamse Waldorf Astoria hotel een liefdeslied voor de tortelduifjes gezongen.  ‘’Het klopt inderdaad. Ik was erbij. En het was mooi. Daar laat ik het bij, want ik respecteer de privacy van alle betrokkenen’’, zegt hij in het AD.

Huwelijk

Chantal Janzen en haar man Marco Geeratz vieren maandag 15 december hun echte bruiloft in het Claridge’s in Londen, een zeer chique hotel in de Britse hoofdstad. In tegenstelling tot de intieme groep die donderdag bij het huwelijk aanwezig was, zijn er voor de plechtigheid in Londen zeer veel mensen uitgenodigd. Paul de Leeuw zal de Zilveren Televizier-Ster-winnares en haar liefje in de echt verbinden.

Meer over