Chantal Janzen hoopt op talkshow

30 oktober 2014 16:36 | sterren | Door Televizier

© Nick van Ormondt

Chantal Janzen wil erg graag een grote talkshow presenteren. Toch wil ze hier nog even mee wachten, ze is er naar eigen zeggen nog niet klaar voor.

Chantal Janzen is donderdagavond te zien in haar nieuwe RTL 4-programma Chantal Blijft Slapen. De blondine gaat voor de show op bezoek bij verschillende bekende Nederlanders én ze blijft er, zoals de titel al doet vermoeden, een nachtje slapen. Erg leuk allemaal, maar ooit hoopt ze door het leven te gaan als talkshowhost.

Chantal Janzen

“Ooit wil ik graag een grote talkshow doen, maar daar ben ik nog lang niet klaar voor”, vertelt Chantal Janzen in het AD. “Dus ik wil bij het begin beginnen en mensen opzoeken. Wat valt mij aan die mensen op en waar gaan zij naartoe? Zoals een vreemd kind op straat aan je kan vragen.“

24 uur met...

Chantal Janzen zat tijdens de opnames elke keer 24 uur opgescheept met een bekende Nederlander. “Het is arbeidsintensief, want ik werk niet binnen een bekend kader zoals in Everbody Dance Now”, aldus de presentatrice.

Chantal Blijft Slapen

Chantal Janzen deed zichzelf af en toe anders voor dat de persoon die ze eigenlijk is. “Ik kreeg veel commentaar toen ik me vroeger anders gedroeg op tv, zo van ‘je moet jezelf zijn’.” In Chantal Blijft Slapen zien we de presentatrice daarom in haar puurste vorm.

Chantal vertelt in het interview niet welke talkshowhost haar grote voorbeeld is. Britt Dekker vindt Matthijs van Nieuwkerk in ieder geval beter dan Humberto Tan.

Meer over