Chantal Janzen krijgt jeuk van Yolanthe

Chantal Janzen heeft helemaal genoeg van het social media-gedrag van Yolanthe Sneijder-Cabau. “Doe normaal! We zijn niet jaloers. We willen niet zo zijn.”

Chantal Janzen is vrijdagavond te gast in College Tour en de uitzending doet nu al veel stof opwaaien. Omroep NTR verklapte eerder dat Chantal in het interviewprogramma onthult een nieuwe presentatieklus in Duitsland te pakken te hebben, en nu is in een preview alvast te zien dat de blondine keihard uithaalt naar Yolanthe Sneijder-Cabau.

Doe normaal!

Presentator Twan Huys vraagt Chantal naar het social media-gebruik van Yolanthe: "Wat is de jeuk? Waardoor wordt dat bij jou opgeroepen?" Chantal is meteen duidelijk: "Ja, ik denk gewoon: doe normaal! Die dames krijgen ook wel vaak commentaar. Dan vechten ze terug met 'men is alleen maar jaloers', op het succes of omdat ze mooi zijn. Nee!"

Niet jaloers

Chantal rekent volledig af met de voetbalvrouw: "En ik ga nu niet op de barricade voor alle normale Nederlandse vrouwen. Maar stiekem denk ik: nee, we zijn niet jaloers. We vinden het niet normaal. We willen niet zo zijn. We vinden het gewoon een beetje gek dat je zo’n Engelse tekst plaatst, met een bloot kontje, met je man… Dat moet je thuis zeggen en thuis doen!"

Social media-stop

Chantals sneren komen net op het moment dat Yolanthe juist een mediastilte houdt. Al sinds begin maart laat de ex-ONM-ster niets van zich horen op social media. "Ze was er even helemaal klaar mee," vertelde haar manager Xenia Kasper in het AD, "omdat Turkse en Nederlandse media een kennelijk onbedwingbare neiging hebben de kleinste mededelingen over haar privéleven op te blazen tot ongekende proporties." Zelfs op haar verjaardag donderdag liet Yolanthe niets van zich horen.

Lees ook:
De billen van Yolanthe wensen Oranje veel succes. 

Reageren