In navolging van Sylvie en Ilse

Chantal Janzen naar Duitsland als jurylid in Das Supertalent

5 juli 2021 21:15 | sterren | Door Jef Willemsen

© ANP
Chantal Janzen heeft dankzij het Eurovisie Songfestival haar visitekaartje afgegeven in het buitenland. De eerste internationale tv-klus is een feit: jurylid in de Duitse talentenjacht Das supertalent.

Chantal maakt op haar Instagrampagina bekend dat ze is gevraagd om voor RTL Deutschland plaats te nemen in de jury van Das Supertalent.

Holland's Got Talent

Janzen vergelijkt het programma met Holland's got talent, waar ze ook al deel uitmaakt van de jury. Das Supertalent is vanaf komend najaar te zien in Duitsland waar het wekelijks miljoenen kijkers trekt. 

Sylvie Meis

Het is niet voor het eerst dat de makers een beroep doen op Nederlandse presentatrices. Tot 2019 was Sylvie Meis een vaste waarde in de jury van Das supertalent, maar haar contract werd niet verlengd. Nog meer Neerlands trots over de grens: Ilse DeLange gooide eerder dit jaar hoge ogen in de Duitse versie van Let's dance.

Nonnen

Tijdens het Eurovisie Songfestival liet Chantal al blijken een aardig woordje Engels en Frans te spreken. Haar Duits is nog wat roestig. Daarom kondigt ze op Instagram aan binnenkort een stoomcursus te gaan doen bij de 'nonnen in Vught', het gerenommeerde taalinstituut in Noord-Brabant. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official)

Meer over