'Wist dat het vaker gebeurde'

Chantal Janzen openhartig over eerdere liefdesrelatie vol bedrog

14 maart 2023 14:22 | sterren | Door Marjolein Vos

© Roger Neve
Het thema van het tijdschrift &C the magazine van Chantal Janzen is dit keer vreemdgaan. En daarom doet Chantal zelf ook een duit in het zakje over haar ervaringen met dit onderwerp. Zo schrijft ze dat ze door een van haar eerste partners meerdere keren is bedrogen.

Op dit moment is de presentatrice gelukkig in de liefde met haar man Marco Geeratz.

Diep in je hart

In het magazine vertelt Chantal dat ze ongelukkige momenten in de liefde gekend heeft. "Diep in je hart voel je wat er aan de hand is. Je kent je partner als geen ander. Een van mijn eerste partners ging vreemd en hoezeer ik dat ook probeerde te negeren, ik wist dat het vaker gebeurde." 

Zombie

In de omschrijving van het bedrog valt te lezen dat de presentatrice als een zombie thuiskwam en meteen naar de prullenbak in de keuken liep. "Ik viste er een gebruikt condoom uit. Ik wist gewoon: daar moet ik heen." Ze legde het op tafel en wachtte tot haar partner thuiskwam waarna een grote ruzie volgde. "Ik wist dat ik de relatie moest beëindigen, want hij zou er niet mee stoppen, maar ik was nog jong en dacht: hier kom ik wel uit." De relatie bleef daarom aan.

Wie o wie?

Het verhaal van Chantal vertelt niet wie de vreemdganger was. De presentatrice is sinds 2006 samen met haar man Marco en in 2014 zijn ze getrouwd. Het moet dus iemand van voor die tijd zijn geweest.

Meer over