Chantal Janzen trouwt in Londen

11 September 2014 10:27 | sterren | Door Televizier

Chantal Janzen stapt 15 december in het huwelijksbootje met Marco Geeratz. De twee geven elkaar het jawoord in de hoofdstad van Groot-Brittannië.

Eindelijk gaat het huwelijk van Chantal Janzen en haar verloofde Marco Geeratz door. De presentatrice vertelt in JAN Magazine dat het trouwfeest plaats gaat vinden in de romantische stad Londen. "Ik heb een prachtige zoon, drie prachtige stiefkinderen en de allerleukste man van de wereld - met wie ik ga trouwen. In Londen. In Claridge's. Op 15 december, dus in kerstsfeer", aldus Janzen.

Huwelijk

Marco Geeratz vroeg Chantal Janzen vijf jaar geleden al ten huwelijk. "In Ramatuelle, in het niet-hippe deel van Zuid-Frankrijk. Ik lag geheel make-uploos, bloot in bed. Nou, de man die mij dan nog wil…’’, grapt de musicalster.

Londen

Door het drukke schema van de blondine en de geboorte van hun zoontje James werd de trouwerij meerdere malen uitgesteld. "Ik wil de liefde vieren, met James erbij - we wilden dat hij bewuste herinneringen zou hebben aan dit moment. En Claridge's is een iconische plek, een van de oudste en beroemdste hotels van Londen", vervolgt Chantal Janzen.

Sneeuwstorm

Chantal Janzen wil dit jaar liever geen witte kerst, ze hoopt dan ook dat een sneeuwstorm uitblijft. "Dan ga ik mijn jurk van Addy van den Krommenacker in die grote kroonluchter hangen."

Paul de Leeuw

Chantal Janzen vindt het onzin om het huwelijk geheim te houden. Ze vertelt zelfs dat Paul de Leeuw de blondine en haar toekomstige echtgenoot trouwt. "Ik wil niet geheimzinnig doen over mijn huwelijk. Ik voel me geen Yolanthe of Sylvie die denken dat ze Máxima zijn en dat er drommen mensen naar Londen komen. We hebben rond de honderd gasten uitgenodigd, vrienden en familie die in onze harten zitten. Paul de Leeuw gaat het doen, die huwt ons. Hij is een vriend van ons allebei", aldus Chantal.

Chantal Janzen is momenteel te zien in de talentenjacht Hollands Got Talent.

Meer over