Chantal Janzen voelde zich heel alleen tijdens burn-out vriend Marco

De vriend van Chantal Janzen, Marco Geerartz, heeft last gehad van een burn-out. Chantal voelde zich heel alleen in deze periode.

"Na de verbouwing ging wel even het licht uit", vertelt Chantal Janzen in een fragment uit het programma De Week van Filemon. "Ik was echt even kapot toen", vult haar vriend Marco haar aan.

Rachel Hazes

"Ik was er wel, maar ik had wel zoiets van, dit moet je even alleen doen", vertelt Marco in het gesprek. Chantal gebruikte deze moeilijke periode als inspiratiebron voor haar rol als Rachel Hazes is de musical Hij Gelooft in Mij: "Want Rachel voelde zich natuurlijk heel alleen en ik ook voor het eerst", vertelt de blondine.

Bosbrandjes

Gelukkig heeft Janzen zelf nooit een echte inzinking gehad. "Ik heb denk ik alleen kleine bosbrandjes gehad. Geen keiharde burn-out, maar bij mij burnde het af en toe", verklaart ze.

De Week van Filemon

In De Week van Filemon volgt Filemon Wesselink een week lang een BN'er. In het programma bewijst hij een echte alleskunner te zijn: hij doet zelf de interviews en bedient zelf de camera en het geluid.

Dit heeft inmiddels al flink wat onthullingen opgeleverd. Zo vertelde Georgina Verbaan openharig over haar drugsgebruik en liet Mart Smeets weten met meer dan 200 vrouwen het bed te hebben gedeeld.

De Week van Filemon wordt elke dinsdag om 21.50 uur op Nederland 3 uitgezonden. Vanavond is dus te zien hoe Chantal Janzen een week lang werd gevolgd.

Reageren