Chantal Janzen voorlopig niet meer in Duitsland op tv

22 Oktober 2016 16:35 | sterren | Door Televizier

© William Rutten

Chantal Janzen heeft haar tv-carrière in Duitsland voorlopig in de ijskast gezet. De blonde presentatrice richt zich het komend seizoen vooral op klussen in Nederland.

In een interview met Volkskrant magazine geeft Chantal toe dat het haar vorig jaar wat teveel dreigde te worden.

Hot naar her

In 2014 kreeg ze naast haar tv-klussen in Nederland ook in Duitsland voet aan de grond als presentatrice van The voice kids. Een geweldige kans, maar wel een slopende ervaring: "Het sloeg ook nergens op hoe het vorig jaar ging. Ik werd onderweg in het vliegtuig opgemaakt, waarna ik naar de blind auditions rende en dacht: wacht even, hoe ging dat Duits ook alweer? De volgende dag draaide ik in Nederland en de dag daarna weer in Duitsland. Ik had de aften echt op mijn enkels zitten.”

Geluksdingen

Dit jaar besloot ze het over een andere boeg te gooien: "Misschien krijg ik er later spijt van dat ik Duitsland heb afgezegd, maar ik had een lijstje gemaakt van de vijf dingen die ik echt graag wil doen en daarvan bleek de topdrie te bestaan uit dingen in Nederland. Het ontbrak me gewoon aan tijd.”

Geen half werk

Daar komt bij dat Chantal het eigenlijk wel gezien had bij onze oosterburen: "Ik dacht dat in Duitsland alles groter zou zijn, maar de studio van The Voice is hetzelfde. Dus ik merkte dat de opwinding vrij snel verdween. Wat meespeelt, is dat ik geen zin meer heb alles half te doen. Ik heb net de film Het Verlangen gedraaid en voor het eerst hoefde ik niet om drie uur te zeggen dat ik naar mijn volgende klus moest. Dat is prettig.”

Meer over