Chantal vindt Linda niet de beste presentatrice

26 Maart 2017 09:41 | sterren | Door Televizier

© William Rutten

Chantal Janzen vindt Linda de Mol niet de beste presentatrice op de Nederlandse televisie. Ze is vooral onder de indruk van Eva Jinek, die nu toevalligerwijs ook schittert in haar nieuwe glossy &C.

Linda de Mol is als het aan velen ligt de koningin van de Nederlandse televisie. Daar is Chantal Janzen het niet mee eens. Volgens de blondine is Eva Jinek de beste presentatrice. “In de theaters Simone Kleinsma, op tv op dit moment Eva Jinek. Ze zit nu ineens in ‘het momentum’ omdat ze een stoel heeft in plaats van een bank, maar voor mij zat ze altijd al in het momentum”, vertelt ze aan Het Parool.

Linda is ook leuk

Dat Eva de favoriete presentatrice van Chantal is wil niet zeggen dat ze niet onder de indruk is van alle presentatieklussen van Linda. “Ik blijf haar inspirerend vinden. Hetzelfde geldt voor Joop van den Ende, voor John de Mol.” Daarnaast heeft Chantal ook een zwak voor een mannelijke tv-ster. “Beste showmaster is met afstand Carlo Boszhard.”

Beste presentatrice

Chantal heeft het nu voornamelijk over andere presentatoren, maar ze moet zichzelf niet wegcijferen. De presentatrice van programma’s als Chantal blijft slapen en Janzen & Van Dijk: Voor al uw bruiloften en partijen won de afgelopen twee jaar de Zilveren Televizier-Ster. Daarmee is ze volgens de kijkers de beste vrouwelijke tv-persoonlijkheid van dit moment.

Meer over