Charlie Sheen mag kinderen niet meer zien

3 November 2013 14:45 | sterren | Door Televizier

De Amerikaanse jeugdzorg heeft Charlie Sheen per direct verboden zijn kinderen Bob en Max te zien. Het besluit volgt na een recente tirade van Sheen. 

Sheen schoot enkele dagen geleden uit zijn slof toen jeugdzorg de twee kinderen een avondje bij hun moeder Brooke Mueller liet doorbrengen. 

Charlie Sheen baalt van Brooke

Mueller is recent ontslagen uit een afkickkliniek waar ze van haar drank- en drugsverslaving af probeerde te komen. Het leek Sheen dan ook niet verstandig dat de twee jongetjes al zo snel alleen werden gelaten met haar. Charlie steekt zijn ongenoegen zelden onder stoelen of banken en verklaarde aan showbizz zender TMZ dat zijn ex een gestoorde hoer is, een slecht mens en en een uberloser. Omdat Jeugdzorg Los Angeles zijn bezwaren niet serieus genoeg nam, maakte hij de dienst via Twitter met de grond gelijk

Jeugdzorg pikt Sheens gescheld niet

TMZ meldde dat kort daarop Jeugdzorg heeft besloten dat Charlie zijn zoons voorlopig niet mag zien. De twee kinderen worden momenteel opgevoed door Charlie's ex, actrice Denise Richards, die van de dienst te horen kreeg dat ze Bob en Max niet aan Charlie mag meegeven. Een ietwat opmerkelijk besluit, zeker omdat Sheen niets heeft gedaan dat direct negatieve invloed had op de gezondheid of het welzijn van zijn kroost.

 

Meer over