Charlie Sheen verklaart ontslag Selma Blair uit Anger Management

12 September 2013 12:53 | sterren | Door Televizier

Charlie Sheen heeft zich voor het eerst uitgelaten over het ontslag van Selma Blair bij zijn tv-serie Anger Management. Dit deed hij in The Tonight Show.

Begin juni kwam naar buiten dat Charlie Sheen Selma Blair had ontslagen, omdat Blair kritiek had op de werkhouding van Sheen. Zo zou Sheen altijd te laat aanwezig zijn op de set en zijn tekst niet kennen.

The Hollywood Reporter wist te melden dat Charlie vervolgens een sms naar Selma had gestuurd waarin hij haar voor van alles en nog wat uitmaakte. Gisteravond reageerde Sheen zelf op al deze geruchten.

Two and a Half Man

Selma Blair zou namelijk niet zijn ontslagen vanwege de ruzie, maar omdat de kijkers de liefdesrelatie tussen Selma en Charlie niet leuk vonden. Zij willen dat Charlies personage in Anger Management meer gaat lijken op zijn rol van de losbandige Charlie Harper in Two and a Half Men.

Charlie werd in 2011 zelf ontslagen bij de serie Two and a Half Men, vanwege zijn bizarre gedrag.

The Tonight Show

In The Tonight Show van Jay Leno verklaarde Sheen: "Selma Blair, die de rol van Kate speelde, is uit de show geschreven omdat mensen nog steeds erg enthousiast zijn over mijn personage in Two and a Half Men. Zij vinden mijn karakter in Anger Management maar saai. Dat is nu niet meer het geval. Kate verlaat de show en ik ga helemaal los. Dus dat is heel leuk om te kijken én om te spelen."

Meer over