"Charlie Sheen verveelde zich gewoon tijdens Two and a Half Men"

11 November 2014 15:48 | sterren | Door Televizier

Two and a Half Men-actrice Holland Taylor weet waarom Charlie Sheen destijds de brui gaf aan de comedy. Hij verveelde zich dood. 

In een exclusief interview met de Amerikaanse Screen Actors Guild Association klapt de 71-jarige actrice behoorlijk uit de school over het reilen en zeilen achter de schermen bij de hitserie. 

Charlie Sheen verveelde zich

"Ik kon het vanaf het eerste moment goed vinden met Charlie. Hij is echt een onderschat acteur: hij doet het lijken alsof het werk makkelijk is, wat het natuurlijk absoluut niet is."

"Maar voor iemand die zo goed is als Charlie, wordt het op den duur frustrerend om tien jaar lang elke week hetzelfde te doen: staan en je tekst oplepelen."

"Van improvisatie is trouwens geen sprake, men zit niet te wachten op suggesties van acteurs. Je wordt verwacht de teksten precies zo op te zeggen als geschreven. Dat wordt na tien jaar doodsaai, zeker omdat de serie, laten we eerlijk zijn, zo plat is als maar kan."

"Charlie Sheen was clean"

Taylor verscheen in ruim honderd van de meer dan 250 afleveringen en maakte Charlie van heel dichtbij mee.

"Geloof me: Charlie was al die jaren clean. Hij ging pas weer gebruiken in die laatste paar weken voor zijn ontslag en dat was een heftige periode. Ik was iedere dag bang een telefoontje te krijgen met de mededeling dat hij bezweken was aan een overdosis. Gelukkig leeft hij nog, ook al maakt 'ie het naar ik begrijp behoorlijk bont."

Momenteel wordt het twaalfde en laatste seizoen van Two and a Half Men opgenomen. Holland Taylor maakt nog in enkele afleveringen haar opwachting als de grofgebekte Evelyn Harper.

Lees ook: Charlie Sheen wil terug in Two and a Half Men

Meer over