Statement

Charly Luske over zijn gedrag: 'I fucked up'

1 april 2022 16:20 | sterren | Door Esther Hut

© ANP Kippa / Sander Koning

Nadat zijn vrouw Tanja Jess naar buiten trad over hun relatieproblemen, heeft Charly Luske inmiddels ook van zich laten horen.

Op Instagram laat hij weten veel spijt te hebben. “Uit waardering voor de mensen die mij al jaren volgen en supporten wil ik reageren op de recente berichtgevingen die extreem teleurstellend moeten zijn,” start hij zijn statement.

Spijt

“I fucked up. En dat spijt mij enorm. Ik werk al langere tijd aan mijn issues, maar helaas ben ik er nog niet. Het allerergst is dat ik m’n geliefde gezin zo te kort heb gedaan, dat vind ik verschrikkelijk. Ik neem volledige verantwoordelijkheid voor m’n acties en ga nog harder werken aan mezelf.”

Roddelpraat

Het online roddelprogramma Roddelpraat, van Dennis Schouten en Jan Roos, bracht woensdag naar buiten dat Charly Luske zijn vrouw zou hebben bedrogen met een 20-jarige dame. Hij zou intiem met haar hebben gedanst en achteraf nog wat berichten van diezelfde aard hebben verstrekt.

Tanja Jess

Echtgenote Tanja Jess voelde zich genoodzaakt te reageren op het nieuws en liet weten dat Charly “problematisch gedrag laat zien en er sprake is van een hardnekkige behoefte aan bevestiging waardoor hij bepaalde verleidingen niet kan weerstaan en die soms zelfs opzoekt.”

Lees hier het complete statement.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Charly Luske (@charlyluske)

Meer over