Onzekere toekomst

Chateau Meiland-ster Nadège getroffen door darmkanker

16 maart 2022 00:19 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
Droevig nieuws uit Frankrijk: Na maanden fysiek ongemak heeft Nadège Coffinet de diagnose darmkanker gekregen.

In Privé vertelt de 55-jarige Nadège haar verhaal. Ze voelde al sinds januari dat er iets verkeerd zat in haar onderbuik en na een reeks onderzoeken blijkt het te gaan om darmkanker.

Chateau Meiland

Coffinet groeide in 2020 uit tot een ware realityster in Nederland toen ze aan de slag ging als huishoudster op chateau Marillaux, beter bekend als Chateau MeilandTwee seizoenen lang was Nadège de steun en toeverlaat van de familie. Naast alle huishoudelijke taken nam ze ook de was voor haar rekening en ze kon zelfs het warrige Frans van Martien moeiteloos volgen. Nadège voelde zich al snel deel van de familie, dat maakte de schok des te groter toen de Meilandjes besloten terug te gaan naar Nederland.

Onvrede

Nadège kon niet meeverhuizen en het naderende vertrek viel haar zo zwaar dat er een breuk ontstond. Coffinet deed in de pers nare uitlatingen over Martien, Erica en Maxime en kondigde zelfs een boek vol sensationele onthullingen aan. Daar is het nooit van gekomen: de kou is uit de lucht en van onvrede is geen sprake meer.

Erica reageert

Erica Renkema was dan ook al op de hoogte dat Nadège met haar gezondheid kwakkelt, maar had het nieuws van de diagnose nog niet gehoord toen Shownieuws haar op de hoogte bracht. Namens de hele familie Meiland laat ze weten erg geschrokken te zijn. Erica belooft contact te zoeken met haar voormalige werknemer.

Prognose

Nadège blijft zelf positief, al is er nog veel onduidelijk: "Ze kunnen er nog niet veel over zeggen, ook niet in welk stadium het zich bevindt, maar het is een catastrofe. Ik ga ervan uit dat ik chemotherapie krijg en word geopereerd. Begin april krijg ik, onder narcose, opnieuw een colonoscopie. Hopelijk kan ik over een poosje zeggen dat het weer goed met mij gaat. Misschien kan ik tegen die tijd aan de slag bij de nieuwe eigenaar van het kasteel. Momenteel heb ik goede, maar ook slechte dagen."

Meer over