Cilly Dartell hoopt op nieuwe presentatieklus

10 oktober 2014 10:20 | sterren | Door Televizier

Cilly Dartell was samen met Frank du Mosch het gezicht van Studio Max Live. Na twee seizoenen kwam er een einde aan het Omroep MAX-programma, sindsdien hoopt de presentatrice op een nieuwe tv-klus. 

Cilly Dartell werkt al maanden tevergeefs aan haar comeback op de Nederlandse televisie. De 56-jarige presentatrice vertelt in weekblad Party dat ze zich realiseert dat haar leeftijd niet in haar voordeel werkt. “Ik zou mijn tv-werk graag willen continueren, maar niet ten koste van alles. Ik moet natuurlijk ook maar net in het plaatje passen en dan helpt het denk ik niet mee dat ik steeds een jaartje ouder word“, aldus Dartell. 

Cilly Dartell

Cilly Dartell vindt het jammer dat haar carrière momenteel in het slop zit. Toch is de brunette dankbaar voor alle kansen die ze in het verleden heeft gekregen. “Het was een ongekende luxe dat ik zo lang werk heb gehad. Ik heb in al die jaren ontzettend veel kunnen doen en eigenlijk ook alle dingen gedaan die ik had willen doen.” 

Comeback

Een comeback op televisie zit er voor Cilly Dartell momenteel niet in, ze is daarom druk bezig met een aantal andere projecten. “Ik ben altijd een maker geweest. Op dit moment ben ik daar ook weer mee bezig. Ik kan er helaas nog niks over vertellen, maar aan het productiewerk voor twee filmproducties waar binnen niet al te lange tijd meer duidelijkheid over zal komen, heb ik mijn handen vol.”

Katja Römer-Schuurman hoop ook op een comeback, de actrice wil graag weer een rolletje spelen in de populaire soap GTST.

Meer over