Clown Bassie opnieuw in revalidatiecentrum

15 februari 2018 11:45 | sterren | Door Televizier

© ANP Kippa

Clown Bassie, oftewel Bas van Toor (81), verblijft opnieuw in een revalidatiecentrum. De kindervriend verbleef in 2016 ook al in een revalidatiecentrum na een aangezichtsverlamming en auto-immuuninfectie. Toen ging het zo slecht dat hij zelfs al euthanasiepapieren had ondertekend.

Het zit opnieuw niet mee voor Bas van Toor. “Hallo vriendjes en vriendinnetjes, beste vrienden en vriendinnen, jullie hebben een lange tijd niets van mij gehoord,” schrijft hij op zijn website. “De reden is dat ik vanaf 13 november vorig jaar, na een operatie met zware complicaties, in het ziekenhuis heb gelegen. Na een heel vervelende tijd in het ziekenhuis verblijf ik sinds 18 januari weer in een revalidatiecentrum.”

Bassie & Adriaan

Van Toor kon na de Bassie & Adriaan tentoonstelling begin september alweer redelijk lopen, maar na een terugval moest hij weer opnieuw beginnen. Hij oefent nu onder begeleiding van een fysiotherapeut. “Naar verwachting moet ik nog wel twee maanden revalideren voordat ik naar huis kan.”

Revalidatie voor Bas van Toor

Allememachies, er zitten voorlopig dus geen optredens in voor clown Bassie. “Maar als het aan mij ligt hoop ik jullie weer zo snel mogelijk tegen te komen,” zegt Van Toor. Op zijn website deelt hij zijn postadres voor fans die hem weer willen laten lachen.

Lees ook: Bassie wijt ziekte deels aan zichzelf.

Meer over