Deze keer met vaders en kinderen

Coen Verbraak keert terug op televisie met In de beste families

5 december 2023 14:05 | sterren | Door Tessa Kok

© Lillian van Rooij
NTR verschijnt binnenkort met een nieuw seizoen van In de beste families op de buis. Na de series over broers en zussen in 2019 en moeders en kinderen in 2020, draait het dit keer om vaders. De presentatie ligt wederom in handen van journalist Coen Verbraak.

In de beste families - Vaders

In de aanstaande reeks voert Verbraak gesprekken met onder andere cabaretier Diederik van Vleuten en zijn zoon Bobby, muzikant Lucas van Merwijk en zijn dochter Gianna en journalist Frenk der Nederlanden en dochter Josephine. Verbraak probeert te ontdekken wat een goede vader volgens hen betekent, of dit te leren valt en hoe hun eigen vader een rol heeft gespeeld in hun leven.

Nieuw seizoen

In het nieuwe seizoen probeert Verbraak ook te achterhalen of de rol van hun vader verandert naarmate ze zelf ouder worden en hoe het voelt voor een vader om te merken dat hij voor zijn kinderen opeens geen held meer is. Coen spreekt met vaders en hun kinderen en hoopt antwoorden te krijgen op al deze vragen.

In de beste families: vaders wordt uitgezonden in een week dat veel families samenkomen of juist familie moeten missen. De nieuwe reeks begint op maandag 25 december (eerste kerstdag) en is een week lang iedere avond bij NTR op NPO 2 te zien. Op eerste en tweede kerstdag wordt het rond 21.45 uur uitgezonden en de dagen erna om 22.10 uur.

Meer over