Coen Verbraak maakt documentaire over Antonie Kamerling

8 September 2015 14:02 | sterren | Door Televizier

© Scènebeeld Feestje

Het leven van Antonie Kamerling komt tot leven in een documentaire van Coen Verbraak. Hij spreekt hiervoor met een groot aantal vrienden en familieleden van Antonie.

Coen Verbraak, de tv-interviewer die bekend is van het programma Kijken in de Ziel, spreekt onder andere met Isa Hoes (vrouw van Antonie), Beau van Erven Dorens, Job Gotschalk, Albert Verlinde en de broer en zus van Antonie.

Diepe indruk

Het maken van de film over de overleden acteur die op 7 oktober 2010 een einde aan zijn leven maakte, greep Coen erg aan, vertelt hij aan RTL Boulevard. “Antonie, was nog maar een jaar jonger dan ik, dat speelde daarbij ook mee. Hij zou nu maar 47 jaar zijn geweest.”

25 jarig jubileum en vijfjarige herdenking

Op 1 oktober wordt de film door RTL uitgezonden. Deze dag is niet voor niets uitgekozen: dit is de dag dat Goede Tijden Slechte Tijden precies vijfentwintig jaar bestaat. Dan wordt bovendien ook tere van dit 25-jarige bestaan de dubbele aflevering van de populaire soap uitgezonden, die zich afspeelt in Ierland. Antonie brak door via deze soap in 1990 met de rol van Peter Kelder. Daarna had hij nog meerdere successen met zijn werk in All Stars en zijn nummer 1-hit Toen Ik Je Zag.

Lees ook:
25-jarig jubileum GTST in Ierland

Meer over