Elke vrijdag

Comeback: Johnny de Mol keert terug als presentator van HLF8

20 januari 2023 10:10 | sterren | Door Esther Hut

© William Rutten

Het leek helemaal uitsloten, maar Johnny de Mol keert terug als presentator van talkshow HLF8. Lang hoeven we niet te wachten op zijn comeback, want hij zit vanavond alweer aan de tafel.

Dat vertelt Johnny in een interview met De Telegraaf.

Derde presentator

Dat Hélène Hendriks en Sam Hagens er een collega bij zouden krijgen was al duidelijk, maar Johnny blijkt dus de derde presentator te zijn van de talkshow. In het interview laat hij weten dat programmadirecteur Marco Louwerens hem heeft gevraagd om bij te springen. "Hélène Hendriks en Sam Hagens kunnen elk maar twee avonden presenteren. En ik doe daarom dus de vijfde".

De presentator zal in ieder geval elke vrijdagavond te zien zijn in HLF8.

Klaar voor

Johnny laat weten dat hij weer helemaal klaar is voor zijn terugkeer en hij vindt dat hij team van HLF8 het tijdens zijn afwezigheid fantastisch heeft gedaan. Hij staat dan ook te trappelen om weer terug te komen. "Ik vind het heerlijk om weer een of twee avonden terug te zijn. Zo kan ik rustig de draad weer oppakken".

Vorig jaar april legde de presentator zijn werkzaamheden tijdelijk neer vanwege de aangifte van zijn ex. Het hele gebeuren deed hem zoveel dat hij in oktober besloot om te stoppen als presentator van HLF8.

Vanavond zie je Johnny dus weer in HLF8 om 19:30 uur op SBS6.

Meer over