Veel plannen

Cornald Maas voorlopig nog te zien bij AVROTROS: 'Ik ben ontzettend blij!'

4 april 2023 10:49 | sterren | Door Judith Regeling

© Sabrina Bongiovanni
Cornald Maas denkt met zijn 60 jaar zeker nog niet aan zijn pensioen. De presentator heeft zelfs recent nog voor minimaal twee jaar bijgetekend bij AVROTROS.

Cornald Maas is de komende tijd dan ook niet van de beeldbuis te slaan.

Theater Maas

Naast nieuwe seizoenen van Opium van Oerol en Volle Zalen gaat hij ook aan de slag met Theater Maas, een nieuw programma dat volledig zal draaien om... het theater. In twee tv-uitzendingen zal hij onder meer theatermakers verrassen die met hun door de jury geselecteerde voorstellingen tijdens het Nederlands Theater Festival te zien zullen zijn. Verder interviewt hij Abdelkader Benali, de juryvoorzitter van het festival. 

Cultuurzender AVROTROS

Voor de presentator, die uiteraard ook dit jaar weer samen met Jan Smit het commentaar voor het Eurovisie Songfestival verzorgt, voelt zijn werk voor cultuurzender AVROTROS heel logisch aan. “AVROTROS geeft een podium aan cultuuruitingen in de smalle en brede zin van het woord. Dat vind ik heel spannend, omdat het allemaal niet in een hokje hoeft te passen”, vertelt hij. “Al deze uitingen maken je leven vrolijker, interessanter en betekenisvoller. Ik blijf daar graag mijn steentje aan bijdragen.”

Theater Maas is 31 mei om 19:35 uur te zien bij AVROTROS op NPO2. Opium op Oerol is van 12 t/m 16 juni om 19:25 uur te zien bij AVROTROS op NPO2. De fans van Volle Zalen moeten nog iets langer geduld hebben: het nieuwe seizoen is pas in november te zien. 

Meer over