Cory Monteith wilde met Lea Michele trouwen

Het blijkt nu dat Cory Monteith en Lea Michele plannen hadden om te gaan trouwen. Monteith had zelfs al een verlovingsring gekocht voor zijn vriendin.

Het Glee-setje had niet alleen vergaande plannen om te gaan samenwonen, ook een huwelijk stond op de planning. ShowbizSpy weet te melden dat Cory Monteith daags voor zijn dood een verlovingsring voor Lea Michele had gekocht.

Verloven op verjaardag

Een bron weet te melden dat Monteith Lea op haar verjaardag, 29 augustus, wilde gaan verrassen met de ring. Helaas is het daar nooit van gekomen: "Hij heeft ons verteld dat hij van plan was een aanzoek te doen, maar hij heeft die kans nooit gekregen", vertelt de insider. Cory overleed op 13 juli.

Drugsverslaving

Lea Michele had Monteith van tevoren wel gewaarschuwd; ze wilde alleen trouwen wanneer hij zijn drugs- en alcoholverslaving de baas was. Dat is hem helaas niet gelukt. De acteur overleed aan een overdosis alcohol en cocaïne

Andrew McIlroy

Dit nieuws kwam voor velen als een schok. Cory Monteith had namelijk net zijn behandeling in rehab afgerond. Daarnaast meldde zijn acteercoach, Andrew McIlroy, aan People dat er op de avond van zijn overlijden niemand met een slechte invloed in zijn buurt was. Hij vertelde: "Het waren geen vreemdelingen, geen slechte jongens. Het waren zijn goede, nuchtere vrienden. Cory kende hen al 10 jaar. En ze hebben die avond niets gebruikt met hem."

Lea Michele

Ondertussen pakt Lea Michele haar leven langzaamaan weer op. Eerder bedankte ze al haar fans voor de steun die ze heeft gekregen. Recent plaatste ze ook een foto van zichzelf op de set van Glee op Twitter:

Reageren