De Bouw Maakt Het

Daan Nieber heeft nieuwe tv-klus te pakken voor de zaterdagmiddag van RTL

23 augustus 2023 13:04 | sterren | Door Judith Regeling

© William Rutten
Daan Nieber krijgt er naast RTL Boulevard een nieuwe tv-klus bij. De presentator staat al vanaf komend weekend aan het roer van De Bouw Maakt Het, een nieuw zaterdagmiddagprogramma van RTL4.

Hij moet hiervoor wel een helmpje op.

Lees ook: Alles over De Bouw Maakt Het 

De Bouw Maakt Het

Daan Nieber laat voor dit nieuwe programma de wereld van de showbizz en entertainment even achter zich. De Bouw Maakt Het draait nvolledig om de bouw en infrastructuur van Nederland. Wekelijks zal de RTL-presentator dan ook proberen om een kijkje te krijgen achter de hekken van diverse bouwplaatsen, zoals het Cambuur Stadion in Leeuwarden, de Geldersekade in hartje Amsterdam en nieuw schoolgebouw in Ede.

Haringvlietbrug

In elke aflevering komt ook even de Haringvlietbrug ter sprake. Het herstel hiervan heeft een grote impact op vele mensen, maar wat er gebeurt er eigenlijk met de brug die maar liefst acht weken dicht is? In dit zes aflevering tellende seizoen houdt Daan Nieber de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en spreekt hij met betrokkenen. 

De Bouw Maakt Het is vanaf 26 augustus zes weken lang elke zaterdag om 17:00 uur te zien op RTL4, met een herhaling op zondag om 12:00 uur. Terugkijken via Videoland is ook mogelijk. 

Meer over