'Ik ram 'm er gewoon in'

Daan Nieber openhartig over gevolgen midlifecrisis

27 november 2022 19:17 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Niets menselijks is de sterren vreemd, zo ook Daan Nieber niet. De 42-jarige co-host van RTL Boulevard gaf aan de desk van het programma toe in een midlifecrisis te zijn beland en toonde live op televisie de gevolgen.

Na lang twijfel ging Daan Nieber onlangs toch overstag: de presentator en programmamaker gaat door het leven met een oorbel. Bij RTL Boulevard verscheen hij voor het eerst in beeld met sieraad.

Weddenschap

Het glinsterende knopje in z'n rechteroor is zo bescheiden dat 't niet direct opvalt, toch maakte Daans medepresentator Frank Dane er een punt van na het eerste item live op televisie aandacht aan te besteden. "Heb jij een weddenschap verloren?" vroeg Dane zich af, maar de oorbel bleek een bewuste keus van Daan. RTL Boulevard-collega Rob Goossens liet weten maanden geprobeerd te hebben Nieber op andere gedachten te brengen.

Daan Nieber toont oorbel
Daan Nieber toont oorbel

Rockster

Maar Daan was vastberaden, ook al moest zelfs zijn echtgenote er wat om lachen: "Zoals mijn vrouw al zei: 'Er zit een stukje midlifecrisis in je oor'. Nee, ik wilde het al heel lang, maar ik dacht de hele tijd "Ah, ik kan het niet doen, daar moet je een enorme rockster voor zijn'. Toen werd ik 42 en dacht ik: 'Ik ga het gewoon doen. Ik ram 'm er doorheen".

Daan Nieber toont zijn nieuwe aanwinst
Daan Nieber is trots op zijn nieuwe aanwinst

Frank Dane concludeerde geruststellend: "Hij staat je prachtig."

Meer over