Daan Schuurmans loopt nekblessure op tijdens Heer en Meester

In de nieuwe serie Heer en Meester voert Daan Schuurmans de meest spannende stunts uit. Helaas niet zonder problemen: hij heeft een nekblessure opgelopen.

In de nieuwe Max-serie Heer en Meester speelt Daan Schuurmans een privédetective. Eerder vertelde hij nog dat het programma een jongensdroom was vanwege de spannende stunts die hij zelf mocht uitvoeren. Helaas heeft één zo'n scène hem nu genekt.

Nekblessure

Daan Schuurmans verdraaide namelijk zijn nek tijdens een opname. Op het moment dat het gebeurde, voelde hij meteen dat er iets niet goed zat. De pijn in zijn nek werd steeds erger, daarom besloot de acteur na zijn vakantie naar de dokter te gaan. Uit onderzoek bleek dat zijn oude nekblessure weer opnieuw is opgespeeld.

Drie weken rust

Het gaat om een vrij ernstige blessure. Schuurmans is namelijk genoodzaakt om drie weken rust te houden. De opnames voor Heer en Meester liggen nu dus stil. Volgens de producent van de serie hoeft Daan niet geopereerd te worden, maar heeft hij enkel rust en therapie nodig.

Schuurmans' management wil niet veel kwijt over het vervelende nieuws, omdat Daan het eigenlijk nog niet naar buiten wilde brengen.  Zij laten weten: "Daan weer zelf amper wat er nou precies aan de hand is. Hij heeft inderdaad een blessure maar de onderzoeken zijn nog gaande."

Nieuwe Buren

Gelukkig is er ook leuk nieuws voor Daan Schuurmans. In 2014 is hij namelijk samen met zijn vrouw Bracha van Doesburgh en Katja Schuurman en Thijs Römer te zien in de nieuwe serie Nieuwe Buren. Het programma is gebaseerd op het gelijknamige boek van Saskia Noort.

Reageren