Daan Schuurmans richt vizier op Hollywood

Acteur Daan Schuurmans zette zijn carrière op een laag pitje toen hij vader werd van twee zoons, maar de ambitie om door te breken in Hollywood heeft hij nooit opgegeven. Dat vertelt Schuurmans in gesprek met HP De Tijd

"Het is reëler dan ooit", zegt de acteur over een toekomstige doorbraak in Hollywood. "Omdat Vanessa Henneman, mijn agent, het European Talent Network heeft opgezet met een Duits en Deens agentschap." 

Netflix

Schuurmans heeft naar eigen zeggen al een kans gehad om internationaal zijn kunsten te vertonen. "Vorig jaar kwam er een Netflix-productie voorbij en ik zou het gaan doen, maar het was rond de bevalling van de jongens, dus ik heb nee gezegd." 

Tweeling

In oktober 2015 werd tweeling Kees en Boris geboren, waardoor de acteur en zijn vrouw Bracha van Doesburgh nu drie kinderen hebben. Het vaderschap riep de acteercarrière van Schuurmans een halt toe. "De vermoeidheid zorgt daar eigenlijk vanzelf voor. Ik sta even op een lager pitje, maar de jongens zijn nu acht maanden en het begint toch weer hevig te kriebelen."

Reageren