Daar is ‘ie dan: de allereerste foto van North West

We hebben er ruim twee maanden op moeten wachten, maar daar is ‘ie dan: de allereerste foto van North West, de dochter van Kanye West en Kim Kardashian.

Eerder konden we al melden dat Kanye West dolblij kakelt over zijn vriendin Kim en dochter North in de talkshow van zijn schoonmoeder Kris. Zo noemde hij hun zijn grote geluk. De aflevering werd gisteren uitgezonden in Amerika en zorgde voor veel commotie, omdat Kanye eindelijk een foto liet zien van zijn twee maanden oude dochter North.

De ogen van Kim

Zowel Kanye als oma Kris zijn apetrots op de kleine meid. Volgens Kris heeft North de ogen van haar moeder en de wangen van haar vader. Na de uitzending slingerde Kris de foto zelf ook nog eens op het wereldwijde web:

North gaat moeder achterna

De foto is door Kanye zelf gemaakt. Hoewel hij zijn dochter verder liever uit de publiciteit houdt, lijkt de baby haar moeder Kim achterna te gaan: ze steekt al gretig haar handje uit naar de camera.

Instagram

Nu de eerste foto van North eindelijk naar buiten is gekomen, lijkt het hek van de dam. Waarschijnlijk staat de Instagram-pagina van Kim Kardashian binnen de kortste keren vol met kiekjes van haar grote trots.

Reageren