Dan Karaty gaat het theater in

Dan Karaty is bezig met de ontwikkeling van een theatershow over zijn leven. De voorstelling van het Holland’s Got Talent-jurylid moet in 2015 in première gaan.

Dan Karaty heeft in het FunX-programma Start! zijn nieuwe theatershow aangekondigd. ‘’Het wordt een intieme reis door mijn leven. Ik vertel alle geheimen hoe het er achter de schermen aan toe gaat’’, vertelt hij. Niet alle sterren zullen blij zijn met de voorstelling, Karaty was namelijk choreagraaf van onder meer Britney Spears, Justin Timberlake en Kylie Minogue.

Dan Karaty  

Dan Karaty is in Nederland vooral bekend door zijn strenge beoordelingen in de talentenshow Holland’s Got Talent en So You Think You Can Dance. Ook in de Verenigde Staten was de choreograaf te zien als jurylid in meerdere talentenshows. Ook hier maakte hij bizarre dingen mee.

Theatershow

Dan Karaty vertelt dat hij een keer op de vuist is gegaan met Joe Simpson, de vader van zangeres Jessica. ‘’Ik ben er niet trots op’’, zegt hij. ‘’Ik ben geen vechter. Maar hij is iemand die het bloed onder je nagels vandaan weet te halen.’’

Ook GTST-acteur Bartho Braat vindt het theater geweldig.

Reageren