Dan Karaty is de échte naked chef

30 mei 2016 11:24 | sterren | Door Televizier

© RTL Nederland

Topkok Jamie Oliver noemde zich ooit de Naked Chef, maar hield altijd z'n kleren aan. Dan Karaty pakte het afgelopen weekend heel anders aan. 

Dan is momenteel in de Verenigde Staten bij zijn gezin om Memorial Day te vieren. Steevast op de laatste maandag van mei worden alle gesneuvelde Amerikaanse soldaten herdacht. Voorafgaand is Memorial Day weekend een nationaal familieuitje. Daar mag een barbecue natuurlijk niet bij ontbreken.

Regen

Helaas dreigde het weer roet in 't eten te gooien, maar als een man wil barbecuen dan vindt 'ie een manier. Dan trok z'n shirt uit, leende de paraplu van z'n zoontje en ging manmoedig aan de slag. Dat leverde het volgende niet onplezierige plaatje op.

Killerbody

Op televisie is Dan doorgaans te zien in keurige pakken. Daardoor zou je bijna vergeten dat hij vroeger professioneel danser was. Ook al is hij de laatste jaren vaker achter een jurytafel dan op de dansvloer te vinden, Karaty houdt z'n killerbody in vorm. Dat bewees 'ie een paar dagen geleden ook al toen hij de volgende foto op Instagram zette. Aan de reacties van zijn volgers te merken, waren ze wel toe aan een verfrissende duik.

Meer over