Dance Dance Dance droom die uitkomt voor kandidaten

25 februari 2017 15:43 | sterren | Door Televizier

© William Rutten

De kandidaten van het nieuwe seizoen Dance dance dance zijn er helemaal klaar voor en hebben er enorm veel zin in, zo laten zie via social media weten.

Zaterdagochtend werden de vijf deelnemende koppels bekend. Iedereen staat te popelen om met de repetities te beginnen, al zullen sommigen na volgende week wel anders piepen. De trainingsdagen zijn lang, loodzwaar en genadeloos, weten de kandidaten uit de vorige twee seizoenen van het dansprogramma.

Stijn & Toprak

Voor GTST-bffs Stijn Fransen en Toprak Yalciner is Dance dance dance een droom die uitkomt, zo vertellen ze allebei op Instagram. Toprak wilde altijd al danseres worden en Stijn heeft voor het gemak alvast de hashtag #teamST voor het stel in 't leven geroepen.

Edsilia & Roué

Edsilia Rombley heeft nog een lichte twijfel, vooral op welke zender Dance dance dance wordt uitgezonden. Gelukkig heeft de zangeres nog tot komend najaar.

Haar danspartner en goede vriend Roué Verveer weet al welke dans hij wil doen en wie mag leiden...

Maan & Kaj

De jonkies van het deelnemersveld Maan de Steenwinkel en Kaj van der Voort zijn eigenlijk al zo bekend dat je aan hun voornaam genoeg hebt. Of ze naast een goede stem de juiste moves hebben? Kaj is in elk geval blij dat hij het niet langer geheim hoeft te houden en heeft zin om tot het uiterste te gaan met z'n maatje.

Maan is op haar beurt zo enthousiast dat ze het nieuws van de daken kan schreeuwen...

Koos & Renate

SBS-sterren en Shownieuws collega's Renate Gerschtanowitz en Koos van Plateringen staan ook te trappelen om een uitstapje naar RTL 4 te maken. Waar Koos het kort houdt...

Maakt Renate er ietsjes meer woorden aan vuil...

Zoey & Marnix

Miss Nederland Zoey Ivory schreef een klein, Engelstalige essay over haar deelname en hoe ze ooit de passie voor het dansen verloor, maar er nu vol voor wil gaan. Met haar goede vriend Marnix Lenselink, zelf ook een danser, moet dat goed komen.

Meer over