Na tien weken revalidatie

Daphne Bunskoek op krukken terug bij Boulevard

14 oktober 2023 18:54 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Een vertrouwd aanzicht: na tien weken revalideren is Daphne Bunskoek weer terug bij RTL Boulevard. De 49-jarige presentatrice gaf met krukken en al acte de presence.

Daphne Bunskoek was lange tijd uit de roulatie toen ze begin augustus bij een ongelukje tijdens het kitesurfen haar knie brak. 

Geen operatie

Er was goed en slecht nieuws voor Bunskoek: de breuk hoefde niet geopereerd te worden, maar de schade was dusdanig groot dat ze er wekenlang niet op mocht lopen. De vraag was dan ook hoe en wanneer ze weer terug zou keren bij RTL Boulevard waar de presentatoren iedere uitzending staand voor de camera beginnen.

Krukken

Zaterdagavond was Daphne weer van de partij, gesteund door twee krukken en co-host Luuk Ikink die mogelijk speciaal voor Bunskoek ook voor de weekendeditie was komen opdraven. De intro ging vloeiend op krukken, maar aan de desk komen kostte iets meer moeite.

Daphne is terug op krukken
Daphne is terug op krukken

Vaart

Daphne kon niet het hele uur aan de desk blijven staan, dus was een hoge bureaustoel voor haar geregeld waar Luuk haar zeer galant in hielp terwijl de openingstune al was afgelopen. "Luuk, eerlijk zeggen als ik de vaart uit het programma haal", merkte Bunskoek grappend op. 

Stapjes

Over haar eigen revalidatie kon ze melden dat ze komende week nieuwe foto's moet maken en als alles goed is kan ze over twee weken haar eerste stapjes zetten zonder steun.

Meer over